Ut_engelke met het mobieltje op de Sint Jan in 's-Hertogenbosch
speciaal voor ouders en grootouders

U vindt mij (ut Engelke) aan de zuidkant van de Sint Jan, aan de kant van de Parade, op 15 meter hoogte. Zie rode pijl. Tevens is aangegeven waar u het best kunt gaan staan om mij te zien. Zo'n 50 meter van het beeld van johannus Den Dooper met de rug naar de bomen kunt u mij het beste zien.

Als u op de plek gaat staan waar de rode pijl staat met de tekst: 'Ga hier staan, Bel en ik kan u zien' Dan heb ik een speciale verrassing voor u, maar zeker ook voor uw kinderen of kleinkinderen in petto. Zodra u  06 26347470 belt, zullen de kinderen merken dat ik als ut Engelke echt besta. Verrassing!

 

Door mijn blanke huid val ik als ut Engelke wel op, maar deze huid zal spoedig verweren. Althans dat is de bedoeling.Dan ga ik één geheel vormen met de Sint Jan.Met mijn gezicht sta ik gericht op het zuid-westen. In mijn llinkerhand heb ik mijn mobieltje aan mijn oor. Voor de kijker rechts. Op die afstand kunt u wel degelijk zien dat ik aan het bellen ben. Op die afstand zie ik eruit als iemand die in de auto stiekem aan het bellen is. Vanaf de plek waar u staat ziet u mij het best.